⚡️Взрив в руския Белгород край границата с Украйна. Губернаторът на Белгородска

...
⚡️Взрив в руския Белгород край границата с Украйна. Губернаторът на Белгородска
Коментари Харесай

Хроника на една война - 1.3.2022 г.

⚡️Взрив в съветския Белгород край границата с Украйна. Губернаторът на Белгородска област Гладков написа, че „ вследствие на въздушен удар от два хеликоптера на въоръжените сили на Украйна, които навлязоха на територията на Русия на дребна височина " е ударена нефтобаза. Украинският външен министър Дмитрий Кулеба сподели пред Reuters, че не може нито да удостовери, нито да отхвърли информацията за присъединяване на Украйна в удара.

⚡️Върховната Рада на Украйна одобри промени в закона за национализация на имуществото и в този момент може да бъде иззет парцел на всеки, който подкрепя военната интервенция на Руската федерация. Върховната Рада одобри закон, който не разрешава потреблението на знаците V и Z в страната, а Русия е приета за „ терористична страна “.

⚡️Добивът на нефт в Русия е понижен. Това е обвързвано с краткотрайно преструктуриране на потоците, споделя съветският вицепремиер Александър Новак.

⚡️Три съществени центъра на опозиция остават в Мариупол - центърът на града, заводът Азовстал и пристанището, сподели Едуард Басурин, представител на националната милиция на ДНР. За възобновяване на инфраструктурата на Мариупол ще са нужни най-малко 10 милиарда $, счита общинският съвет.

⚡️Вячеслав Володин изиска културните дейци, които „ предадоха народа “ да изоставен държавните си постове. Председателят на Държавната Дума даде за образец Анна Нетребко, която осъди войната в Украйна.

⚡️Зеленски: " Ние издържахме неведнъж повече, в сравнение с си мислеше врагът. Казваха - три-пет дни. Те смятаха, че това е задоволително, с цел да завладяват цялата ни страна. А към този момент са 36. И ние стоим. И ще се борим ".

⚡️За 5 седмици война, Макрон е звънял на Путин 9 пъти, Шолц - 6, Нафтали Бенет - също 6. Днес Ердоган приказва с Путин.

⚡️ВЦИОМ оповестява, че 81% от руснаците имат вяра на Путин, а 79% от жителите утвърждават работата му като президент на Русия.

⚡️Чехия има ресурси от газ за 1 месец, нефт за 90 дни, сподели ръководителят на чешкото министерство на промишлеността и търговията.

⚡️Китай и Европейски Съюз би трябвало да станат стабилизиращ фактор в един неустойчив свят - Си Дзинпин.

⚡️Военният неутралитет на Сърбия би трябвало да бъде записан в конституцията - шефът на Народното събрание на страната.

⚡️Gazprom Group прекрати присъединяване си в Gazprom Marketing & Trading LTD.

⚡️Русия няма да желае от Европейския съюз да отстрани глобите, ние си имаме ресурси, а на Европейски Съюз светлината няма да им стигне, казва представителят на съветското външно министерство Николай Кобринец.

⚡️Чернигов е под непрекъснат обстрел от съветската войска от първите часове на съветската инвазия в Украйна. Мостовете са разрушени, градът е под блокада.

⚡️Председателят на Европейския парламент Роберта Мецола отпътува за Киев. 

⚡️През февруари той назова Путин собствен „ другар “... Сега френският артист и жител на Руската федерация Жерар Депардийо се отхвърли от Путин и неговите „ безумни и неприемливи ексцесии в Украйна “. Депардийо сподели пред Агенция Франс Прес, че всички доходи от трите му представления в Париж, които са планувани за началото на април, ще са в интерес на украинските жертви. Той сподели, че " постоянно е имал неповторима обвързаност към съветския народ ", който не е отговорен за държанието на шефа на Кремъл.

⚡️Режисьорът Виталий Мански е нападнат с алена багра в центъра на Москва.

⚡️Байдън съобщи, че проблемите с цената на бензина в Съединени американски щати са поради пандемията и обстановката в Украйна. Ситуацията с високите цени на бензина в Съединени американски щати е спешна. 

⚡️Цената на нефта падна с 5-7% откакто Байдън съобщи, че отваря стратегическия запас.

⚡️Австрия е срещу вкарва на ембарго на доставките на петрол и газ от Русия.

⚡️Microsoft Corp. ще продължи да работи с несанкционирани съветски клиенти, в това число лечебни заведения и учебни заведения, оповестяват западните медии.

⚡️The Sun напомня: Ванга предсказва на среща през 1979 година с писателя Валентин Сидоров, че Русия ще господства в света.
По време на изявлението, Ванга сподели: „ Всичко ще се стопи като лед, единствено едно нещо ще остане недокоснато - славата на Владимир, славата на Русия. Много ще се жертва. Никой не може да спре Русия. Всичко ще бъде отстранено от нея по пътя и освен ще бъде непокътната, само че и ще стане държател на света.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР